BuFF Mc

Klubbens historie


Historien bag BuFF MC startede i maj måned år 2000. Jesper(Jylland) søgte igennem en annonce i Touring Nyt nogle unge at kører med, fordi han som så mange andre unge mennesker var træt af, at køre alene eller med ældre motorcyklister. I bladet stod der at unge mc-kører søges i Fredericia og omegn, men de eneste som ringede var Lars og Michael fra Varde, Jesper fra København og Lise fra Ålborg.

De blev enig om, at Træf på Toppen i Skagen 2000 skulle blive deres første træf sammen. Derudfra fandt de hurtigt ud af, at det var meget sjovere at kører med jævnaldrene fordi man bl.a. havde meget mere at snakke om. Det blev en rigtig succes-tur hvor fælles interesser blev diskuteret til det helt store. Der blev snakket om motorcykler, fester og set husmorstrip.

Turen og hele stemningen omkring motorcyklerne, knyttede dem mere og mere sammen og de blev rigtig gode venner. Det skal dog lige tilføjes at Lise i dagene på Toppen havde vist større interesse for mænd end for mc'er (en Fireblade er en feeed chopper) blev hun aldrig en del af dette venskab. Hendes opfattelse af annoncen i Touring Nyt må have været noget i retningen af en kontakt annonce.

Der gik derefter ca. halvandet år uden ret meget kørsel sammen, inden de en dag blev enige om at lave en klub for unge motorcyklister fra hele Danmark. De var alle lidt trætte af den store geografiske afstand mellem, og derfor syntes de, det var en perfekt løsning, at kunne finde flere at køre med til hverdag i hver deres egen omegn.

Navnet kom til at være BuFF MC og de fire stiftere fik hurtig nogle flere henvendelser fra andre ligesindet unge der også faldt for det, at køre til træf og lign. Første Fællestur gik til Bakkens Åbning '02. Der kom flere medlemmer og så tog de til træf i Århus, Træf på Toppen '02 med efterfølgende ferie, og Bakkens Lukning '02 . Derudover var der mange fællesture rundt til medlemmerne i landet.

Siden opstarten har vi fået lavet både hjemmeside og logo, så al tiden går da ikke kun med fællesture rundt på de asfaltterede veje. Vi kan altid bruge lidt flere stoppe steder rundt om i landet, så flere medlemmer hilses velkommen.