BuFF Mc

Bakkens åbning 2002


Bakkens åbning 2002 var den første samling af BuFF MC siden klubbens dannelse i november. 10 unge i og udenfor klubbens regi blev det til. Der blev aftalt at mødes hos Jesper ved 5-tiden. Da klokken nærmede sig 6 havde de 6 deltagende jyder fundet vej til "Djævleøen".

En af cyklerne skulle lige ha' en mindre nødreperation inden den kunne klare turen. Og herfra skal der ikke lyde noget negativt mht. et bestemt mærke, da vi alle i BuFF MC helt bestemt mener at der ikke er kvalitetsforskel på de japanske MC-mærker :oD Ved 18.30 tiden stod vi så på Nørrebrogade, vi fik lige klemt os ind på den "rigtige" side af Rundelen. Der var så lige tid til en lille vandretur og en øl med tilhørende tissepause :-|

Kørslen til Bakken gik som den plejede. Der var dog en der lige måtte køre ind til siden, da den lånte MC som han kørte på var begyndt at sige en sjov lyd. Han blev dog rolig igen da han fik at vide at det bare var blæseren der var gået i gang. En anden tabte sin benzinslange på vejen, men det er jo ikke noget problem, for det er da lige til at skaffe et stykke slange på sådan en aften(på den nærmeste tank):-p.

Vel fremme ved Bakken skulle vi så prøve at få lidt samling på os, den røde låge kan godt være svær at finde når man er ny i kvarteret. Efter et par telefon-samtaler og en del sms'er lykkedes det da at finde hinanden. Der var da 2 vi aldrig fik set skyggen af, da bagsædepassageren trængte til at komme på det lille hus og det nærmeste de kunne finde var hjemme hos "Sofa"-Jesper. Der er jo også alt for få toiletter på Bakken, det må der da klages over ;o)

Efterhånden var der flere der faldt fra og de resterende 5 kørte til en nærliggende McD for at få stillet sulten. Og en afsluttende øl hos "sofa-manden" blev det da også til. Alt i alt må man sige at det var et vellykket første møde i BuFF MC.
-Og flere vil og har fulgt siden da.